Activities Improves Mind
Activities Improves Mind
Activities Improves Mind

До 30-річчя Дня Незалежності рідної країни!

  «Квітні, люба Україно!» (Подія -30.07.2021)


        Патріотичне виховання у закладі дошкільної освіти — це багатогранний і різноплановий процес. Воно має вирішувати ширше коло завдань, ніж ті, що зазначені. Це не лише виховання любої до рідного дому, сім’ї, дитячого садка, але й виховання шанобливого ставлення до людини-трударя та результатів її праці, рідної землі, захисників Вітчизни, державної символіки, традицій держави, загально-народних та загальнодержавних свят. 

       Напередодні свят  - Дня Державного прапору та 30-річчя Дня незалежності України в дитячому садочку «Берізка» пройшли флешмоб «Прапор України» та  виставка поробок «Квітни, люба Україно!»   

       Мета цих заходів - виховувати громадянина своєї держави, любов до рідного краю, шанобливе ставлення до національних та державних символів, повагу до українського народу, гордість за красу і велич нашої Батьківщини.

       Діти та вихователі з великим задоволенням поринули в атмосферу творчості та фантазії. В результаті з`явилися справжні витвори мистецтва. Оригінальність задуму, техніка виконання, своєрідність і неповторність – у роботах вражає все!
Діти із задоволенням розглядали поробки та ділилися своїми враженнями.

      А завдяки флешмобу на майданчику дитячого садочка замайорів флаг нашої Батьківщини!

     Бажаємо миру, злагоди та добробуту кожній родині!

                                                                                   

До 30-річчя Дня Незалежності рідної країни! (Подія -28.07.2021)

                                              Україно величава!

                                                                                              Ти для нас – єдиний дім.

                                                                                              Тобі – 30 і ти,  державо,

                                                                                              розквітай на радість всім!

 

      Відповідно до заходів приурочених  до відзначення в Україні cвята 30-річчя Дня Незалежності України у «Берізці» для старших дошкільників проведена година українознавства «Я маленький українець і цим пишаюсь». Метою заходу було продовжити формувати знання у дітей про Україну як велику суверенну державу, про державні символи, їх значення, викликати у дітей почуття захоплення, гордості і любові до своєї Батьківщини. Пізнавальний захід містив кілька розвивальних завдань для дітей. Із задоволенням діти відвідали міні музей української іграшки.

       Цінуймо свої традиції, гордімося своєю державою, пам'ятаймо свою історію! Педагогічний колектив дитячого садка забезпечує природне входження діточок у світ духовності, культури рідного народу через звернення до народних джерел, українського мистецтва, рідної природи, що допомогає сформулювати у дітей той корінь духовності, який не можна замінити жодним іншим корінням. Найважливіші завдання-виховати покоління за поколінням – гідних, розумних українців, патріотів своєї держави.

 

 

To Top
Залишити
відгук
Зворотній
зв'язок